joi, 4 octombrie 2012

Photosetup relanseaza blog-ul dedicat tehnicii fotografice

Pentru a veni in sprijinul pasionatilor de fotografie dar si fotografilor cu experienta in acest domeniu,
Photosetup a relansat de curand blogul dedicat tehnicii fotografice, intr-o noua forma mult mai acesibila si mai detaliata. Acesta poate fi vizitat la adresa http://photosetup.ro/blog
 Blogul de fotografie vine ca un sprijin acordat tuturor pasionatilor de fotografie, oferind informatii utile din acest domeniu cu o raspandire atat de larga in ultimii ani.

Atat pasionatii de fotografie aflati la inceput de drum cat si fotografii cu experienta, pot gasi lectii de fotografie, sfaturi utile si review-uri de echipamente foto facute chiar de catre utilizatori.
Totodata, informatii tehnice si sfaturi utile despre aparatele foto, obiective, accesorii foto profesionale, lumini si restul echipamentelor necesare dotarii unui studio foto, dar si o serie de tutoriale demonstrative despre modul de utilizare a echipamentelor.
Nu in ultimul rand, blogul ofera informatii despre cele mai noi tehnologii din domeniul tehnicii foto , precum si informatii la zi despre cele mai noi lansari de accesorii sau aparate foto.
Tot pe blogul Photosetup, pasionatii au ocazia de a cunoaste pe unii dintre cei mai populari fotografi, de a afla povestea lor si cum au facut primii pasi in lumea fotografiei si de a primi cateva sfaturi utile de la acestia, in categoria dedicata, intitulata Profil de Fotograf. Aceasta categorie este un loc deschis oricarui fotograf roman care povesteste in imagini, care inspira si care are o poveste frumoasa despre pasiunea sa.
De asemenea, vizitatorii pasionati de fotografie pot afla cele mai noi informatii despre cursurile de fotografie sau despre workshop-urile organizate de partenerii Photosetup.
Totodata, Photosetup invita fotografii care au o poveste frumoasa despre fotografie si doresc sa fie publicati in categoria Profil de fotograf, sa contacteze departamentul de marketing Photosetup, iar fotografii cu experienta care doresc sa-si aduca contributia prin testari de echipamente, review-uri sau workshop-uri foto, sunt bineveniti.
Blog-ul Photosetup este un suport educational oferit fotografilor de catre magazinul foto specializat www.photosetup.ro.
Photosetup, o marca inregistrata Simus Trading [www.simus.ro]

Contact:
Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6
Ap. 1, Bucuresti (zona vile Sos. Panduri)
Tel: (004) 021 411 65 30; Fax: (004) 021 411 65 88
office@photosetup.ro
marketing@photosetup.ro
http://www.photosetup.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu